duminică, 22 aprilie 2018

Printesa Tisulski


.
  Printesa Tisulski    -  femeia de acum 800 de milioane de ani
 
   În  Rusia a fost găsit un sarcofag de marmură care conţine o femeie intactă, botezată Prinţesa Tisulsky, care a fost îngropată în urmă cu 800 de milioane de ani
Incredibil, având în vedere că în acea perioadă, pe Pământ, nu existau nici măcar dinozaurii
Şi totuşi, oamenii de ştiinţă confirmă datarea.
 Descoperirea nu este recentă, datează din 1969, dar se vorbeşte despre ea în ultimul timp, după ce a existat o scurgere de informaţii datorată unor oameni de ştiinţă ruşi, care au divulgat primele rezultate şi primele rapoarte în legătură cu acest lucru. S-a întâmplat în septembrie, 1969, în satul Rzhavchik Tisulskago din regiunea Kemerovo. 
În timpul lucrărilor într-o mină de cărbune, în crusta de cărbune cu un nucleu de 20 metri, aflată la o adâncime de 70 metri, după 2 metri, minerul Karnaukhov a descoperit un sicriu de marmură de producţie mecanică şi o precizie incredibilă. Comandantul lucrărilor, Alexander Alexandrovich Masalygina, a întrerupt imediat lucrările. 
Sicriul a fost dus la suprafaţă şi a fost începută operaţiunea de deschidereînlăturând de pe margini stucul fosilizat în timp. 
Nu atât din cauza loviturilor cât datorită efectului căldurii solarestucul s-a lichefiat într-un lichid limpede. Capacul sarcofagului a fost lucrat perfect
Pentru o conexiune mai stabilă, în interior era o bordură franjurtă cu faţă dublă de 5 şi 11 cm, care constituia grosimea peretelui.
    Descoperirea Prinţesei Tisulsky (aşa a fost numită), a fost un şoc pentru public
Scrinul sicriu, era umplu până la refuz cu un lichid de culoare roz-albastru, limpede perecum cristalul. În interiorul sarcofagului era o femeie subţire, de o frumuseţe neobişnuită, de o vârstă aparentă de 30 ani, cu caracteristici faciale europene şi cu ochi albaştri, mari, deschişi. Părul era bogat, de culoare şaten închis cu o tentă roşiatică, uşor buclat şi căzându-i pe piept. 
Mâinile, aşezate pe lângă corp, erau albe, cu unghiile scurte şi bine tăiate. 
Era îmbrăcată cu o rochie de dantelă albă, transparentă care îi ajungea abia sub genunchi, cu mâneci scurte şi brodate cu flori colorate.
    Nu avea lenjerie de corp
Nu părea moartă, părea adormită. Pe cap avea o cutie neagră, de formă dreptunghiulară, rotunjită la un capăt (ceva asemănător unui telefon celular), de aproximativ 25×10 cm. 
Sicriul a stat deschis timp de 10-15 ore, pentru ca toţi să o poată vedea. 
Tot satul venise ca să vadă miracolul.
 Aproape imediat, situaţia şi rezultatele au fost raportate la centrul raional şi validate de autorităţi. 
La ora 14:00 aterizat un elicopter de culoare maro-cărămiziu, cu o duzină de „prieteni” solizi în civil, care au spus că locul era contagios şi au invitat publicul să stea departe de sarcofag. 
Pe urmă au sigilat locul descoperirii şi au notat numele tuturor celor care atinseseră sicriul şi chiar pe al celor care doar se apropiaseră, aparent, pentru o urgenţă medicală. 
Sarcofagul a fost târât până la elicopter, dar încărcătura era prea grea şi s-a hotărât să fie uşurată eliminând lichidul din interior. După pomparea lichidului afară din sicriu, cadavrul  Prinţesei Tisulsky a început să se înegrească. S-a început imediat punerea lichidului înapoi şi imediat ce a fost umplut sarcofagul s-a observat că înegrirea pielii începe să dispară.
    După un minut, culoare din obraji s-a restabilit şi toate rămăşiţele pământeşti ale femeii şi-au recăpătat aspectul realistic iniţial. 
Sicriul a fost închis şi dus cu elicopterul împreună cu resturile de stuc adunate de pe jos în săculeţi de celofan şi li s-a ordinat martorilor să se împrăştie. 
După aceea, elicopterul a zburat în direcţia Novosibirsk.
După 5 zile a sosit de la Rzhavchik la Novosibirsk un profesor în vârstă care a anunţat rezultatele preliminare efectuate în laborator. 
Profesorul a spus că această descoperire va schimba mult înţelegerea istoriei
În viitor, oamenii de ştiinţă sovietici vor publica rezultatele lor şi lumea ştiinţifică va avea un şoc. 
După părerea profesorului, înmormântarea avusese loc cu cel puţin 800 de milioane de ani în urmă, ceea ce respinge teoria darwinistă a originii omului. 
Femeia a fost îngropată în perioada Carbonifer a erei Paleozoicecu milioane de ani înaintea dinozaurilor, cu mult timp înainte de formareacărbunelui pe planetă.
Iniţial, sicriul femeii fusese plasat în mijlocul unei păduri adânci şi dese
De-a lungul timpului, pădurea a fost complet scufundată în teren, şi s-a prăbuşit, fără oxigen, pentru sute de milioane de ani şi s-a transformat într-un solid strat de cărbune.
 Iniţial fusese propusă o versiune alienă, dar analizele chimice ale corpului Prinţesei Tisulsky au demonstrat 100% concordanţă cu omul rus modern
Astăzi, există aceeaşi compoziţie ca şi a strămoşilor noştri de acum 800 milioane de ani.
    Nivelul de civilizaţie căreia îi aparţinuse femeia, este mult mai mult decât tot ce este cunoscut anterior, inclusiv civilizaţia noastră, pentru că natura ţesutului din care e făcută rochia prinţesei nu poate fi analizată ştiinţific. Echipamentul pentru producerea unui asemenea material nu a fost inventat de om. 
Şi nu s-a reuşit identificarea compoziţiei lichidului roz-albastru, identificându-se doar unele din elemeltele sale constitutive, formate din soiuri antice de ceapă şi usturoi.
   Despre cutia de metal, profesorul nu a spus nimic, cu excepţia faptului că e în studiu. 
În afară de profesor, după vreo două zile, în ziarul local a apărut o mică notă care spunea că în satul Rzhavchik a fost găsită o relicvă arheologică care va face lumină asupra istoriei.
Rzhavchane a provocat toată această agitaţie cu doar trei rânduri în ziar.
Indignarea a izbucnit când zona Tisulsky a fost pe neaşteptate înconjurată de militari, poliţia a mers din casă în casă, eliminând „răzvrătiţii” din rândurile populaţiei şi locul unde fusese găsit mormântul a fost excavat complet şi reumplut cu pământ.
  Cu toate acestea, în ciuda eforturilor autorităţilor, populaţia satului s-a luptat pentru adevăr
Unul dintre personajele care s-au ocupat de acest caz, şi chiar a scris o scrisoare Comitetului Central, a murit un an mai târziu de „insuficienţă cardiacă”, conform versiunii oficiale.
Când, în decurs de un an, au fost ucişi unul după altul, în misterioase accidente auto, toţi cei 6 martori supravieţuitori ai descoperirii sicriului, afacerea a fost redusă la tăcere pentru totdeauna.    
 În 1973, când, după părerea autorităţilor, totul se calmase, pe coastele şi pe insulele lacului Berchikul, la 6 km de locul unde fusese găsit sarcofagul,toată vara până în toamnă s-au efectuat în secret săpături pe scară largă.
 Şantierul era înconjurat de soldaţi şi poliţişti. Unul dintre muncitorii care au participat la săpături şi care a tăcut mult timp, s-a dus în zona comercială puţin cam beat, şi a povestit că pe insule au descoperit uncimitir antic din epoca de piatră. Dar a refuzat categoric să împărtăşească datele adunate.
 Satul însuși, a văzut şi site-ul de excavare şi ulterior, ceva ce a zburat cu un elicopter, deducând că se lua ceva. 
La terminarea lucrărilor, pe insulele şi coastele din Berchikulya sunt sute demorminte subterane care au fost excavate cu atenţie
Povestea femeii misterioase imersă într-un lichid necunoscut, a devenit deja de domeniul public, în ciuda faptului că autorităţile ruse au încercat să ascundă totul.
Dacă Prinţesa Tisulsky există cu adevărat şi dacă datele sunt reale, istoria umanităţii şi a Pământului, trebuie rescrise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu