miercuri, 21 februarie 2018

Tutea despre Ceausescu

 
 
DACA NICI PE ȚUȚEA NU-L CREDEM ATUNCI NOI NU MAI AVEM PERSONALITĂȚI
ȘI NE MERITĂM SOARTA DE SLUGI! NOI,CA POPOR,AVEM O MARE PROBLEMĂ:
ÎNTOTDEAUNA NE BATEM JOC DE CEI MAI BUNI DINTRE NOI! 
 
 
Petre Ţuţea:  In sfarsit  "Să dăm Cesarului ce este al Cesarului" !  A fost si bou pe deasupra prin cultul personalitatii dar pe langa ce a facut ar trebui sa i se ierte...
 
Petre Ţuţea: „Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi, Ceauşescu. Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar  ţine cu naţia asta, să ştiţi de la mine. Ăsta e român adevărat. Ţine cu noi!”
 
Destinul a făcut să moară Ceauşescu înaintea lui şi el P Tuțea după ce a murit a spus:
 
”Aţi văzut domnule, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea.” 
 
 "Ceausescu a condus Romania timp de 24. Nu se poate spune ca era „bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu!  
Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdul Nasser pentru Egipt :TATAL NATIUNII!
Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi,la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane…
 
Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare  in istorie – poate Ramses cel Mare. Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si... autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana .
 
De fapt este incredibil. 
Daca stiti despre ce vorbesc veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza imposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui popor de... tampiti!"
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu